top of page

Zwemactiviteiten

Diploma Zwemmen A

Het grootste deel van je A-diploma krijg je privéles. Bij ons krijg je in rust alle aandacht en dat geeft je het vertrouwen en plezier om de

zwemuitdaging aan te gaan. Naarmate je vordert, bestaat de mogelijkheid dat je in een groepje van maximaal 3 kinderen gaat zwemmen om vervolgens door te stromen naar de gevorderde groep. 

Diploma Zwemmen B en C

Deze zwemlessen vinden in klein groepsverband plaats, maximaal 6 kinderen. Het zwemmen in klein groepsverband zetten we in om de zwemvaardigheden te bevorderen. Door samen te zwemmen leer je van elkaar en trek je je aan elkaar op.

Snorkelen

In deze lessen leer je zwemmen met duikbril op en flippers aan. Je zult merken dat je hier snel heel handig in wordt. We werken toe naar de beheersing van alle onderdelen van het diploma Snorkelen 1, Snorkelen 2 en misschien ook wel Snorkelen 3. Je kunt starten met deze cursus als je in het bezit bent van het A, B en C diploma. Heb je deze nog niet allemaal behaald en ben je jonger dan 18 jaar: we verzorgen ook A, B en C lessen voor kinderen. Vraag naar de mogelijkheden!

Survival Zwemmen

Om hier te mogen starten moet he in het bezit zijn van de diploma's A,B en C. Heb je deze nog niet allemaal behaald en ben je jonger dan 18 jaar: we verzorgen ook A,B en C lessen voor kinderen. Survivallessen vragen een goede conditie en veel zwemervaring. Met een uitdagend zwemprogramma kun jij je alle skills eigen maken van het diploma Dolfijn Brons. Vervolgens heb je de mogelijkheid toe te werken naar Dolfijn Zilver, Goud en misschien wel Diamant. 

Sportief Zwemmen

In groepsverband sportief en uitdagend zwemmen! Samen gaan we iedere week een nieuwe uitdaging aan. Duik en survival oefeningen worden afgewisseld met spellen als waterpolo, korfbal en mini golf. Ook wordt er in spelvorm gewerkt aan conditie en snelheid. We nemen eerst een zwemtest van je af om je zwemniveau te bepalen. We halen hier geen diploma’s. Plezier staat voorop!

 

Banen Zwemmen

In ons 25 meter bad is het heerlijk banen zwemmen voor iedereen van 15 jaar en ouder! Je kunt bij ons recreatief zwemmen of doelgericht trainen voor bijvoorbeeld een afstandsdiploma. We nemen eerst een zwemtest af om je zwemniveau te bepalen.

We organiseren ieder jaar het Afstandszwemmen waarbij je op verschillende afstanden een certificaat kunt behalen. Ook de zwemmers van het Sportief Zwemmen, het Snorkelen en het Survival Zwemmen kunnen zich hiervoor aanmelden.

afb_pag_004.jpg
afb_pag_002.jpg
afb_pag_003.jpg
afb_pag_001.jpg
afb_pag_005.jpg
bottom of page