Welkom!

Wij volgen de berichtgeving van het RIVM rondom het coronavirus. Onze lessen worden aangeboden conform de richtlijnen van het RIVM en van het Sportcentrum De Lunet. Wij stellen het dragen van een mondkapje in het zwembad verplicht. 

 

De overheid heeft een kleine correctie gedaan op de bestaande maatregelen. Vanaf zaterdag 20 maart 2021 mogen kinderen tot en met 12 jaar weer zwemles volgen voor hun zwem A, B of C diploma. Zwembaden mogen open uitsluitend voor deze functie.

Welkom op de website van Zwemschool Waterrijk. Dé zwemschool voor kinderen met een motorische en vaak ook verstandelijke handicap in de regio het Gooi. Voorheen waren wij onderdeel van Sportclub Gehandicapten Gooi en Eemland. Per april 2020 zijn wij ondergebracht in een nieuwe stichting en vervolgen wij onze missie onder de nieuwe naam Zwemschool WATERRIJK.

 

We maken een frisse start met onze nieuwe naam, een nieuw logo en ook met onze nieuwe website. Een sprong in het diepe? Nee, eigenlijk niet, want al meer dan 50 jaar begeleiden wij met veel plezier kinderen met een handicap bij het behalen van de verschillende diploma’s. Onze grote wens is dit nog vele jaren te kunnen blijven doen!

 

Kijk eens rond op onze website. De nodige informatie over het zwemmen vind je onder de verschillende buttons. Heb je interesse om te komen zwemmen, neem contact met ons op via info@zwemschoolwaterrijk.nl. Dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Wij kijken uit naar je komst!