top of page

Denken in mogelijkheden

Zwemschool WATERRIJK verzorgt diploma gericht zwemmen voor kinderen met een motorische of meervoudige handicap. Ook jong volwassenen zijn welkom! Zij kunnen kiezen uit  Sportief Zwemmen of Banen Zwemmen. Zwemschool Waterrijk verzorgt geen zwemlessen voor volwassenen.

 

Bij ons heb je de mogelijkheid om het internationaal erkende Envoz zwem-ABC te behalen.  Een groot deel van het A-diploma zwem je 1 op 1 met een vrijwilliger, daarna in klein groepsverband. Na het behalen van je C diploma kun je doorstromen naar Snorkelen en vervolgens naar Survival Zwemmen.

 

De zwemsport is een prachtige sport voor iedereen en ook kinderen met een handicap kunnen vaak een zwemdiploma halen. Denken in mogelijkheden is daarom ons motto! Het programma is verder top voor je conditie, motoriek en zwem skills. De relaxte sfeer draagt bij aan zwemresultaten en vaak ontstaan er mooie vriendschappen.

 

Je vindt ons iedere zaterdagochtend in zwembad De Lunet in Naarden. Speciaal voor onze sporters is het zwemwater extra verwarmd tot 30 graden!  Er is een tillift en een doucherolstoel waar je gebruik van kunt maken voor en na de zwemles.

500_8054.JPG
500_7865.JPG
bottom of page