top of page

Vrijwilligers

Vrijwilliger gezocht

Betekenisvol vrijwilligerswerk vind je bij Stichting Zwemschool Waterrijk!

 

Iedere zaterdagochtend geeft ons enthousiaste team van vrijwilligers zwemles aan kinderen met een motorische en/of verstandelijke handicap in zwembad De Lunet in Naarden. Het doel is het behalen van het zwemdiploma!

 

Er is een grote vraag naar onze zwemlessen. De zwemmers voor het A-diploma hebben 1 op 1 begeleiding nodig en daarom zijn wij op zoek naar jou! Samen werk je in alle rust en via een duidelijk stappenplan toe naar de eisen van het A-diploma. De A lessen duren 35 minuten en worden gegeven tussen 10 en 12 uur op de zaterdagochtend.

 

Dit vrijwilligerswerk brengt verdieping en veel leuke belevenissen. En uiteindelijk samen succes mogen vieren, is de kers op de taart! Jaarlijks wordt er bovendien een vrijwilligersuitje en kerstborrel georganiseerd. Zoek je betekenisvol vrijwilligerswerk, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

De minimumleeftijd van onze vrijwilligers is 18 jaar en de zwemdiploma's A en B zijn vereist. Wij bieden je uitgebreide begeleiding en ondersteuning. Bezoek onze website voor een goede eerste indruk en bij interesse nodigen wij jou graag uit eens te komen kijken!

 

Stichting Zwemschool Waterrijk = Denken in mogelijkheden!

flyer_vacature_voor.jpg

VOG vrijwilligers

Het Ministerie van Veiligheid en Justitie stelt het verplicht dat alle vrijwilligers binnen Sportorganisaties die werken met mindervaliden in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij hebben via de NOC-NSF de aanvraag gedaan om in aanmerking te komen voor een gratis VOG voor al onze vrijwilligers. Deze aanvraag is gehonoreerd en wij hebben het voorwerk alvast gedaan.

 

Als jij je bij ons aanmeldt als vrijwilliger zullen wij de procedure starten bij het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wil je hier meer informatie over, neem dan contact op met Alice Vendrig via info@zwemschoolwaterrijk.nl.

bottom of page