Vrijwilligers

Iedere zaterdagochtend geeft ons enthousiaste team van instructeurs (vrijwilligers) zwemles aan kinderen met een motorische en/of verstandelijke handicap. De zwemmers voor het A-diploma hebben 1-op-1 begeleiding nodig en daarom zijn wij op zoek naar jou!

 

Zoek je betekenisvol vrijwilligerswerk en zie jij jezelf terug in onderstaande vijf kernwaarden? Neem dan contact met ons op!

  • Creativiteit

  • Communicatie

  • Samenwerking

  • Inlevingsvermogen

  • Verantwoordelijkheidsgevoel

 

De A-lessen vinden plaats tussen 10 en 12 uur op de zaterdagochtend. De minimumleeftijd van onze vrijwilligers is 18 jaar en de zwemdiploma's A en B zijn vereist. Wij bieden je uitgebreide begeleiding, ondersteuning en natuurlijk een flinke dosis gezelligheid.

 

Denken in mogelijkheden!

Vrijwilliger gezocht
flyer_vacature_voor.jpg

VOG vrijwilligers

Het Ministerie van Veiligheid en Justitie stelt het verplicht dat alle vrijwilligers binnen Sportorganisaties die werken met mindervaliden in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij hebben via de NOC-NSF de aanvraag gedaan om in aanmerking te komen voor een gratis VOG voor al onze vrijwilligers. Deze aanvraag is gehonoreerd en wij hebben het voorwerk alvast gedaan.

 

Als jij je bij ons aanmeldt als vrijwilliger zullen wij de procedure starten bij het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wil je hier meer informatie over, neem dan contact op met Alice Vendrig via info@zwemschoolwaterrijk.nl.