top of page
Search
  • Writer's pictureWaterrijk

Jubilaris Wendy



Tijdens het diplomazwemmen van 27 januari jl. hebben we Wendy blij verrast door haar even in het zonnetje te zetten! Waarom? Ze is 10 jaar vrijwilliger bij ons! In 2014 kwam Wendy binnengewandeld en is zij niet veel later zwemjuf bij ons geworden. Ze was zó blij en al vrij snel werd duidelijk waarom; het was altijd al een droom geweest om zwemjuf te worden! En dat kon bij ons! Ze neemt het lesgeven heel serieus. Ze bereidt haar lessen altijd voor, volgt alle door ons georganiseerde trainingen en opleidingen en heeft zich gespecialiseerd in de borstcrawl.

Ze is 10 jaar vrijwilliger en dat is niet zo vreemd. Het hoort ook bij haar. Het werken met kinderen past haar zo goed. Wendy is een meester in het leveren van maatwerk. Soms wordt ze in de lessen tot het uiterste gedreven, opgeven kent ze niet. Ze blijft altijd zoeken naar mogelijkheden om van de leerling gedaan te krijgen wat ze voor ogen heeft. Denken in mogelijkheden is ons credo en zij doet dat met verve!

Het is fijn Wendy in ons team te hebben. Zij is onze webmaster, geeft zwemles in de A-lijn en verzorgt een groepsles in de B-lijn. We kennen haar als een gezellige zwemjuf. Haar lessen zijn rustig en liefdevol en stralen plezier uit. De kinderen zwemmen maar wat graag met Wendy. Zij weet het kind zijn grenzen te laten verleggen. Ze is een lieve, rustige en gemotiveerde zwemjuf met een goede mate van zelfverzekerdheid. En haar geduld is bewonderenswaardig.

Ze heeft wel eens gezegd: “Ik ben trots om deel uit te mogen maken van Zwemschool Waterrijk.” Nou Wendy, wij zijn trots op jou en blij dat je de energie en het enthousiasme hebt om samen met ons iedere zaterdag weer, dit mooie werk te doen. Je bent een ware professional die we graag in ons team hebben. Op naar de volgende 10 jaar en dankjewel voor de afgelopen 10 jaar!

Als dank voor haar inzet kreeg ze uit handen van Bouke een cadeaubon en een welverdiende medaille!

5 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page