top of page
Search
  • Writer's pictureWaterrijk

Rabo Club Support

Zwemschool Waterrijk neemt deel aan Rabo Club Support!


Hebben jij en je gezinsleden een Rabobank rekening? Dan willen wij jullie vragen om allemaal lid te worden van de Rabobank en gebruik te maken van je stemrecht. De Rabobank is een coöperatie en heeft dus geen aandeelhouders maar leden. Jaarlijks geeft de Rabobank een deel van de winst terug aan de maatschappij. Door lid te worden, beslis je mee welke maatschappelijke initiatieven er ondersteund worden in jouw buurt. Doe je mee?


• Alleen leden van de Rabobank mogen stemmen. Rekeninghouders bij de Rabobank kunnen op eenvoudige wijze lid worden via de Rabo app of internetbankieren.

• Leden vanaf 12 jaar mogen stemmen.

• Elk lid mag 5 stemmen uitbrengen op de verenigingen en stichtingen, waarvan er maximaal 2 op dezelfde vereniging/stichting mogen worden uitgebracht.

• Leden van de Rabobank Groep mogen alleen stemmen op verenigingen/stichtingen in hun eigen werkgebied.

• De stemperiode loopt van 5 oktober tot en met 24 oktober.


Breng je stem dus uit op Zwemschool Waterrijk want jouw stem is voor ons goud waard! Je vindt ons onder: https://www.rabo-clubsupport.nl/gooi-en-vechtstreek/deelnemers. Aangezien je 5 stemmen te verdelen hebt, kun je ook enkele andere lokale organisaties steunen.


Hoe meer stemmen hoe beter! Vraag daarom ook familie, vrienden en bekenden woonachtig in de regio Gooi en Vechtstreek gebruik te maken van hun stemrecht.


Heel veel dank!


9 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page